Leírás
A fermentált zöldségek funkcionális élelmiszerek. Segítik a mikrobiom és így immunrendszerünk, végső soron egészségünk fenntartását vagy visszaállítását természetes módszerekkel. Gyakorlati tapasztalatunk az, hogy még aki a káposztát nyersen nem is tudja fogyasztani, az a fermentált változatát könnyen, boldogan emészti.
Kóstold meg őket, nem fogod megbánni!
Mindenhez (levesbe, köretként, salátának, salátába, szendvicshez) lehet őket enni, inni!
Vásárlói tapasztalatok:
- „Évek óta nem tudtunk káposztát enni, pedig imádom. Fermentálva azonban újra fogyaszthatom és kiváló lett tőle az emésztésem”.
- „Imádom a fermentált zöldségeket. Enyhén savanykás ízviláguk különösen megkönnyíti fogyasztásukat, hiszen így a saláta minden étkezésemhez biztosítva van. Amióta fogyasztom őket nem puffadok. Korábban, pl a babtól ez megtörtént, most a bab minden formáját fogyaszthatom, amit imádok!”
- ” Izületi gyulladásom nagyon sokat javult a kb 2 hónap alatt, és a refluxom is.”
TÁPÉRTÉK ADATOK
Átlagos tápérték | 100g |
---|---|
Energia | 154 kJ / 37 kcal |
Zsír | 0,1 g |
– amelyből telített zsírsavak | 0,0 g |
Szénhidrát | 2,6 g |
– amelyből cukrok | 1,4 g |
Rost | 2,5 g |
Fehérje | 1,2 g |
Só | 1,9 g |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.