Leírás
A csíráztatott hajdina fontos összetevője a nyers étrendnek. Ebben a termékben egy „édes” keksz alapanyagaként van jelen, áztatott dióval és mandulával együtt. Az édes hozzávalót az alacsony glikémiás indexú datolya biztosítja, mely nem löki meg a vércukorszintet, hanem 3-4 órás lassú felszívódást biztosít. A hajdina magas rosttartalma jó hatással van az emésztőrendszerre, többféle B–vitamin is található benne nagy mennyiségben, de nincs híján E- és C-vitaminnak sem. Megtalálható benne a cink, a réz, a mangán, a kalcium, a magnézium. Kíméletes, 42 fokon történő 6-8 órás aszalással készül.
Glutén-, cukor-, tej-, tojás-, szójamentes termék
Tömeg | 100 g |
Összetevők | hajdina (37%), dió, mandula, datolya, fahéj, kardamom, só |
Mentesség | Glutén-, cukor-, tej-, tojás-, szójamentes |
Átlagos tápérték | 100g |
---|---|
Energia | 2097 kJ / 504 kcal |
Zsír | 33 g |
– amelyből telített zsírsavak | 5,9 g |
Szénhidrát | 33,6 g |
– amelyből cukrok | 1,7 g |
Rost | 10,2 g |
Fehérje | 13,5 g |
Só | 0,01 g |
Reviews
There are no reviews yet.